O nás

Za vznikem obchodu JaMi božská hostina stojí dva životní partneři Jaroslava Juhász (Uhrová) a Miroslav Juhász. 

Jsme malý, ale rychle se rozvíjející obchůdek, který se specializuje hlavně na vysoce kvalitní, minimálně 3 týdny vyzrálé bio maso a bezlepkové uzeninyEkofarmy Rybník - Bio Uher. 

Kromě masa u nás najdete i různé vyzrálé sýry a jiné mléčné výrobky (kravské, kozí, ovčí) z pasterovaného i nepasterovaného mléka z ekologických a udržitelných zdrojů, které jsou vyráběny z přírodních složek. Nabízíme Vám také bio víno z pálavského vinařství od rodiny Abrlů a jiná kvalitní odrůdová přívlastková vína z Moravy.

Díky velké praxi z ciziny, kde jsme oba žili dlouha léta a pracovali v gastronomickém zaměstnání, ale hlavně díky tomu, že Jarka pochází z rodiny Uhrů, čiže z Ekofarmy Rybník, kde měla dostatečnou praxi s masem (od chovu zvířat přes porážku, následné porcování až po kulinářskou úpravu), protože nejenom, že jsou celá rodina velkými gurmány, ale zárověň provozují agroturistiku s malou jídelnou a penzionem, kde vaří několikrát denně výborné domácí pochoutky z ekofarmy. 

Oba i s naším vyškoleným týmem Vám poradíme, ať už to bude pro jakoukoliv příležitost i pokud jste úplní začátníci v úpravě masa. Slibujeme, že pod naším dohledem z Vás budou brzy mistři kuchaři. Jsme připraveni na všechny vaše nároky.

Najít nás taky můžete na Farmářských trzích v Praze s naší pojízdnou prodejnou:

biomaso-uher.cz/novinky.html

jarka karlin

 

Ekofarma Rybník : www.biomaso-uher.cz 

Ubytování na Ekofarmě Rybník : www.ubytovani-ceskyles.cz